Menu

Koti

Ihmiset ovat eri mieltä siitä, onko omaa kotia fiksua esitellä lehdessä vai ei. Äitini kokee, että koti on niin intiimi paikka ettei sitä haluaisi paljastaa vieraille, itse sen sijaan rakastan lehdissä nimenomaan sisustusjuttuja, joissa on kuvia erilaisista, oikeista kodeista. Jutuista saa usein hyviä sisustusideoita, se kai niiden pääpointti onkin. Ehkä siis Viivi Lehtosen Trendille tekemä juttu meidän kodistamme inspiroi tai antaa idiksiä muille.

Oman kämpän esittely lehdessä on myös taktiikkaa: omistusasunto on ehkä helpompi myydä jos sitä voi mainostaa lauseella ”asunto esitelty 9/08Trendissä” .. ehkä? Valokuvaaja Maria Miklas otti kodistamme paljon ihania kuvia, joista lehdessä oli tietenkin vaan murto-osa. Kuuden (!!) tunnin kuvaussessio menisi mielestäni vähän hukkaan, jos kuvista useampi ei näkisi päivänvaloa, joten tässä vielä lisää Marian otoksia!


Yläpuolen kollaasi-seinä on tosi helppo tehdä itse. Olen aina tehnyt kollaaseja vihkojen kansiin, kaverien synttärikortteihin, seinille jne. Oma eteinen syntyi parissa päivässä tapettiliisterin voimin. Kätsyintä on, että päälle voi liimata uusia kuvia kun vanhat alkavat tylsistyttää!

Alapuolen kuvasta tykkään hirveästi! Näyttää mielestäni hauskalta, kun kukkaruukkuun laittaa sulkia. Olen änkenyt isoäidiltä saadut riikinkukon sulat kasvin kaveriksi.

kuvat: Maria Miklas Trendi-lehdelle 2008

Alimmassa kuvassa on rakkaita korkkareitani, joita ilman pukeutuminen olisi vaan niin paljon tylsempää! Vetäisenkin korot jalkaan päivittäin. Mielestäni ryhti oikenee koroilla ja kun lesti on hyvä, voi kengillä vaikka juosta (se todistettiin viime lauantaina)! Huvittavaa on se, että kuvan pinkit ja turkoosit ovat löytäneet uuden kodin kesällä. Voin kuvitella hämmennystä jos uusi omistaja lukee tämän jutun! Ostin kyseiset korkkarit pari vuotta sitten MTV3:n kirpparilta ja ne olivat minulle aivan liian pienet, mutta niin esteettiset, että pidin niitä sisustusesineinä jonkin aikaa. Nyt ne toivottavasti ovat äksönissäkin, ei tuollaisia namuja voi kaapissa säilyttää!

P.s Trendin sivuilla näytti olevan vielä keväällä tehty juttu, jossa on mukana muutama meikäläisen resepteistä.