Menu

Eettistä muotia verkossa

Nettikaupat ovat ihan oma juttunsa. Jotkut ostavat lähes kaiken kosmetiikkansa ja vaatteetkin nettikaupoista, itse teen sitä ehkä kerran vuodessa. En ole vaan tottunut siihen ja yleensä olen sitäpaitsi niin kranttu, että koen tuotteen palauttamisen jotenkin ylitsepääsemättömän hankalana. Toisaalta olen niin impulsiivinen, että jos maleksisin verkkokaupoissa saattaisin tulla ostaneeksi jotakin todella kallista ihan liian helposti! Kaupassa ehtii sentään tulla huono omatunto matkalla kassalle…

Ekologisia vaatteita ei katukaupasta hirveästi saa ja silloin nettikaupat ovat ihan paikallaan. Karma Shop on kotimainen nettikauppa, joka myy juurikin eettisiä ja ekologisia releitä. En itse lämpene monestakaan kaupan vaatekappaleesta, mutta viereisen People Treen paidan omistaisin mieluusti! Alle vaan pinkit American Apparel-rintsikat ja päälle nahkarotsi – avot! Nettikaupan visuaalinen ilme on jälleen kerran ankea – miksi hyvää tekevät, eettiset palvelut niin usein brändätään ahtaasti yhdelle kohderyhmälle? On meitä eettisestä muodista kiinnostuneita muitakin ihmisiä! Jokatapauksessa on hyvä, että Karma Shop on olemassa, sitä ei käy kiistäminen.