Menu

Alekiksejä

Etenkin naiset tietävä tunteen siitä, kun lempikaupassa on alennusmyynti. Parasta se on tietenkin silloin, kun ei ole varsinainen ale-sesonki eikä kukaan muu ole hoksannut mahtavia alelöytöjä, jotka itse ehtii bongata ekana! Menen aivan sekaisin ja hullaannun hippikauppojen alennuskorien äärellä. Mikään ei voita fiilistä siitä, kun löytää luomukosteusvoiteen -50% tai ökykalliin luomusuihkusaippuan pilkkahintaan. Parhaat löydöt pitkään aikaan tein kesällä osuessani Uudenmaankadulla hippikaupan (Edenin puutarha) alekorille, josta löysin luomumeikkejä muutamalla eurolla.
Remontoitu ekokauppa Ekolo avaa lauantaina jälleen alakertansa ja luvassa on avajaistarjouksia. Muun muassa kaikki alakerran tuotteet ovat -10% samoin kiinalaisten luomuviljelijöidne tuotteet. Ekolossa voi muuten myös ilmoittautua mukaan luomuruokarinkiin, joka toimii todella helposti: ilmoitat kauppiaalle e-mailosoitteesi ja saat sähköpostiin viikottaiset luomutuotteet hintoineen, ruksaat mitä haluat ja seuraavalla viikolla ne ovat noudettavissa kaupalta. Iisiä!