Menu

Säteilytettyä valkosipulijauhetta

Tsekkaa keittiön kaappi hetsilleen ja eliminoi sieltä valkosipuli-ravintolisä, jos se sattuu olemaan tätä:
Solgar Nordic Ltd on vetänyt pois myynnistä USA:ssa valmistetun ravintolisän Luomu Valkosipulijauhe 500 mg (Organic Garlic Powder 500 mg), 90 kapselia, 54 g. Tuotteen parasta ennen päivämäärä on 04/2011 ja erätunnus on 60409906.
Ravintolisä sisältää EU:ssa hyväksymättömässä säteilytyslaitoksessa säteilytettyä ainesosaa.

Määräystenvastaista ravintolisää on toimitettu syyskuusta 2007 maaliskuulle 2008 asti yksityishenkilöille ja luontaistuotekauppoihin, jotka ovat toimittaneet tuotetta edelleen asiakkailleen. Tuotteita on myyty/luovutettu asiakkaille yhteensä noin 20 kpl, joista alle 10 kpl on tavoittamatta. Jos kaapistasi löytyy kyseinen tuote, on sinulla oikeus saada siitä korvaus. On muuten aika outoa, ettei kyseisen firman nettisivuilla ole mitään tietoa tästä markkinoiltavedosta. Todellista kuluttajan palvelemista taas kerran…

Lisätietoja:
Solgar Nordic Ltd:n asiamies Suomessa: Suomen Terveystaito Oy, Timo Lehto, p. 044 5814474, ttlehto@kolumbus.fi. Elintarviketurvallisuusvirasto Evirassa asiaa hoitaa ylitarkastaja Emma Pikkarainen puh. 020 77 242 91, sähköposti etunimi.sukunimi@evira.fi.