Menu

Kosmetiikkatauko

Olen hehkuttanut Dr. Hauschkan tuotteita teille monta, monta kertaa. Testasin tuotteita koko alkuvuoden ja siirryin kasvojen puhdistuksessa, kosteuttamisessa ja jopa osittain meikeissä Hauschkan tuotteisiin. Olen kuitenkin viimeisen kuukauden ajan pitänyt niistä taukoa, sillä jostain syystä ihoni on ollut epäpuhtaampi kuin aikaisemmin.

En vielä osaa sanoa, johtuuko epäpuhtaus Hauschkasta vai ylipäänsä kesän lämpimämmästä ilmasta tai siitä, että blondasin pääni kesäkuussa ja kuten tiedätte, hiusvärit ovat todella tujua kamaa. Hiusvärin kemikaali voi siis mahdollisesti vaikuttaa ihoon muuallakin kuin päänahassa. Esimerkiksi ystäväni äiti sai kasvoihinsa ihottuman varpaan kynsiin käyttämänsä kynilakan ainesosasta. No jokatapauksessa nyt pidän paussia Hauschkasta ja seuraan tilannetta, tosin Hauschkan täydellistä silmänympärysvoidetta ja huulirasvaa käytän yhä päivittäin. Niistä en luovu!

Blogasin heinäkuun alussa luomumeikkisarja Couleur Caramelista. Uusin Trendi ja Anna-lehti nostavat nyt sarjan 100% luonnollisen kynsilakanpoistoaineen esille – tosi hienoa että muu media (etenkin naistenlehdet) on löytänyt sarjan! Kynsilakanpoistoaineesta kiinnostuville tiedoksi, että sen vaikuttavana ainesosana on bataatista uutettu alkoholi ja kynttä ja kynsinauhoja ravitsemassa on risiiniöljy.