Menu

Käy hermoon!

Vaikka jo vuosia olen elellyt tämän haastavan ruoansulatukseni kanssa, en tunnu oppivan millään. Siis sitä, että AINA pitää lukea jokaisen itselle uuden tuotteen tuoteseloste tarkkaan läpi. Nappasin nimittäin eilisillan ystäväpiknikille Ruohonjuuresta mukaan muutamia virvokkeita olematta tarpeeksi tarkka. Opinpahan taas olemaan.

En varsinaisesti koe lähes minkään virvokkeen makua tarpeeksi hyvänä, jotta sellaisia yleensä ostelisin, mutta kun en piknikillä viitsinyt latkia pelkkää vettä eikä Ruohonjuuresta ei saanut Club Matea, enkä oikein ollut alkoholituulellakaan, ostin mukaan muutamia alkoholittomia virvokkeita. Kunpa en olisi.

-kuva:Bionade
Bionade-brändi on monelle ehkä tuttukin, mutta minä olen yleensä ihaillut vaan tuotteen designia, koskaan itse tuotetta varsinaisesti maistamatta. Esteetikon silmää hivelevä ulkoasu ei pelasta olotilaa, jonka sain itselleni aikaan, tästä käymistuotteesta. Ei siitä ole kuin muutama päivä, kun blogasin hiivan, käymistuotteiden ja oman elimistöni yhteensopimattomuudesta. Olen siis yleensä todella valppaana juomien suhteen. Tällä kertaa en osannut aavistaa, että Bionaden kohdalla kyseessä on käyminen. No voin sanoa että on juu.
Minut olisi ihan varmasti otettu vakavasti, jos olisin hankkiutunut terveyskeskukseen ja kertonut olevani 5 kuulla raskaana. Olo – ja ulkomuoto tukivat asiaa täysin. Erittäin ahdistavaa. Kaikista ärsyttävintä on se, että näin massiivisten vatsanipistysten takia muuttuu äksyksi, eikä mahaa pysty ignoraamaan vaikka kuinka haluaisi. Paitsi ehkä vetämällä kännit, mutta sitä en viikolla harrasta, joten sain kärsiä.

Onneksi juomavalinta numero kaksi oli parempi tuttavuus. Whole Earth-brändin juomat olivat ihan kelvollisia (tosin on vihreä tee kyllä parempaa). OIkeanpuoleisen tölkin tuoteseloste kertoo näin: SITRUUNALIMONAATI-hiilihapotettu vesi, omenamehutiiviste(15%), maissisiirappi, sitruunamehutiiviste(5%), luonnolliset aromit. Ei yhtäkään E-koodia, joka on aina hyvä juttu. Tätä ehkä testaan vielä uudestaankin, jos nämä ihanaiset hellepäivät vielä jatkuvat! Mutta valitettavaa on se, ettei mikään pelasta fiilistä sen jälkeen kun olen siemaissut muutaman kerran käymistuotetta siuksiini. Voin sanoa, että Bionadeen en enää koske, vaikka se monelle muulle varmaan sopii mainiosti ja vielä maistuukin hyvältä. Yhyy.