Menu

Kesävinkkejä

Hellepäivän kunniaksi otin kainaloon nipun kevään ja alkukesän aikana kotiin kertyneitä naistenlehtiä ja suuntasin lähikallioille auringonpalvontaan. Aina tasaisin väliajoin kahlaan lehtipinoni lävitse ja nappaan talteen kaiken kiinnostavan ja inspiroivan. Lehdistä löytyi muutama mainitsemisen arvoinen juttu:

1. Ekologinen matkakohde Aspros Potamos Kreetalla. Kyseessä on askeettinen, ekologinen majoitusvaihtoehto perus lomameiningille. Miltä kuulostaa osittain kiven sisään louhittu huone, jossa ei ole pistorasiaa kännykkälaturille tai läppärin piuhalle? Ei sähköä, ainoastaan öljylamppuja ja kynttilöitä… Lähibiitsit eivät myöskään ole pöllömpiä. Kahden sängyn huone maksaa 50€.
-lähde:ELLE

2. Trendin kosmetiikkatoimittaja, Milla Häkkinen hehkuttaa suosikkiaan, Weledan Edelweiss Sun Cream SK 20-aurinkovoidetta. Fysikaalinen suoja oli kuulemma tehokas jopa Vietnamin kuuman auringon alla. Hinta 14€.
-lähde:Trendi
3. Tukholmaan suuntaavan kannattaa ehdottomasti tsekata Nathalie Schuterman-putiikki Birger Jarlsgatanilla. Myynnissä nimittäin allekirjoittaneen lempibrändit: Marc Jacobs, Chloé, Stella McCartney ja Vera Wang… Erityisesti Stellan vaatteet kiinnostavat, eikä vähimmissä määrin tiedostavan designerin ideologian vuoksi. Liikkeellä on myös webshop, jossa kaikki on parhaillaan -50%!
-lähde:svenska ELLE

4. Design Forumissa on 31.8 saakka näyttely Glocal Shopper.
” Design Forum Finlandin kesänäyttely aloittaa keskustelun muotoilun vastuullisuudesta. Lähiostoksilla-Glocal Shopper -myyntinäyttelyn teemoja ovat eettinen ostaminen ja kuluttaminen, lähituotanto ja kotimaiset materiaalit ja raaka-aineet. Pääosissa ovat paikallinen suunnittelu ja pienet taideteollisuusyritykset, jotka usein toimivat suunnannäyttäjinä ekologisissa kysymyksissä”.

Itse piipahdan Design Forumissa pikimiten. Parhaillaan pohdimme myös mahdollista Kreetan reissua, sillä ilmat eivät tämän päiväistä lukuunottamatta näytä mieltäylentäviltä. Ensi viikolla on jopa +13!
Saa siis nähdä, täytyykö aurinkoa lähteä hakemaan Välimereltä, toivottavasti ei, haluaisin nauttia Suomen kesästä.