Menu

MUM´s helping mums

Juuri ny on NIIN oikein käyttää kuoseja, jotka ovat imeneet vaikutteita etnisyydestä. Jopa teiniaikojeni batiikkivärjäys on taas muotia ja kova juttu ovat kirkkaat värit ja kirjailut. Rakastan värejä!

Olen suorastaan innoissani kirkkaan keltaisesta, punaisesta, sinisestä ja vihreästä, sulkakaulakoruista (kuvassa omani, joka on säilynyt ehjänä 10 vuotta!) sekä pitkistä helmoista, etenkin kun kaiken edellämainitun yhdistää ihaniin käärmenahka-look-alike gladiaattorisandaaleihin, jotka ostin Nykin reissulla. Kesä here I come – missä sinä muuten olet?

Nettikauppa Muns helping Mums ei ole visuaalisuuden riemuvoitto (todellakaan), mutta asia on kohdallaan! Suomalainen sivusto myy eettistä designia etelä-Afrikasta – esimerkiksi kuvan sandaalit ovat todella herkulliset! Sopivat täydellisesti vaikka mustan kesämekon kanssa… Sivustolla on niin vaatteita, laukkuja, koruja kuin kodin esimeistöäkin ja niitä voi tilata kotiin MUM´sin nettikaupan kautta.

MUM´s on myös osa parhaillaan käynnissä olevaa tarjoaa Turku Design Weekia. MUM´s järjestää nimittäin eettisen muodin muotinäytöken sunnuntaina 15.6 klo 14 osoitteessa Isoketola1, Lieto. Itse en pääse näytöstä katsomaan, mutta ehkäpä rakas siskoni kerkeää? Sonja jos menet, nappaa pari kuvaa tänne blogiin! Näytöksessä esitellään paitsi asuja ja asusteita, myös eettisyyttä suunnittelunsa lähtökohtana pitäviä suunnittelijoita.
”Tapahtumassa esiintyvät myös Tokpa Aizon lapset Beninistä Afrikasta
yhdessä Jaana ja Gildas Houessaun johdolla. Lapset viettävät Jaanan ja
Beninistä kotoisin olevan Gildasin luona kolme viikkoa ja sen ajan he
kiertävät Suomea ja keräävät varoja tien rakentamiseksi Beniniin
Tokpa- Aizon kylään. Aitalla keräyslipas”.
Lämpimästi tervetuloa! Terveisin MUMS & Outi Puro 050 4450 864