Menu

Kemikaalicocktailin esiaste

Opiskelukaveri vuosien takaa otti yhteyttä Facebookin kautta ja laittoi minulle nämä ilahduttavat fotot Tampere-ajoiltani! Muistaakseni vuonna 2002 suunnittelimme ystäväni VVn ja Maijan kanssa webbiin ruoka-resepti-palvelua, joka silloin jäi pelkälle ideointitasolle. Tämä valokuvasessio on siis pilottihankkeestamme, joka sitten jäi, noh, pilottihankkeeksi. Kyseessähän on ihan selkeästi Kemikaalicocktailin esi-isä, jonka olin täysin unohtanut!

Viereisessä kuvassa yksiöni keittiö, joka itseasiassa näyttää ihan viihtyisältä, tosin ihmettelin jo tuolloin, miksi ylä- ja alakaapit eivät voi olla saman väriset? Etenkin teippaus yläkaappien alalaidassa ihastuttaa…

Allaolevassa kuvassa ärsyttävä valokuvailmeeni. Onpa kyseessä sitten vuosi 1995, 2000 tai 2008, näytän muiden ottamissa kuvissa ain tältä. Miksi aina on pakko poseerata? Kuvan essu on muuten vieläkin tallessa, se on lemppari!

Ystäväni Maija oli aina huippukokki ja teki hyviä kasvisruokia minun vasta haparoidessa kohti kasvistuokaa ja eettisiä valintoja. Ensimmäisessä (ja ainoassa) Nooran keittiössä-sessiossa valmistimme pesto-feta-pastasalaattia valkosipulipatongin kera. Kuvassa sekaan valutetaan Maijan tekemää salaatinkastiketta. Maku oli herkku, vaikka ainekset olivatkin huokeita opiskelijabudjetilla hommattuja halpisraaka-aineita. Oih, kuinka aika kultaa muistot! Enpä tuona salaatinvalmistushetkenä osannut ajatella, kuinka paljon ilahtuisin vuosien jälkeen kuvat nähdessäni. Kiitos VV ja hyvä Facebook!