Menu

Luomulakupastillit (ei sokeria)

Olen taistellut raskauden ekat kuukaudet ihan kamalan makeanhimon kanssa. Antanut aika paljon periksikin. Nyt on se vaihe, että olo on normaali ja mieliteotkin hallinnassa, luojan kiitos. Onneksi olen pystynyt pitämään liikunnan harrastamisesta kiinni, niin en ole ihan levinnyt muumiksi.

Koittaessani löytää sokerittomia, makeisen korvikkeita löysin sattumalta aika mahtavan tuotteen: Zen lakritsipastillit osuivat kohdalle Pasilan Life-myymälän kassalla. Minua hämmensi tuoteseloste: pure liquorice extract, natural flmavor: peppermint. Siinä ne, lakritsiuutetta ja piparmintun makua (luonnollista). Lisäksi tuotteella on luomumerkki.

zen drops

Ostin muutaman euron hintaisen rasian ja siitä on riittänyt jo parin kuukauden ajan, kun näitä vahvasti lakritsin makuisia pastilleja ei tule syödyksi kuin muutama kerralla. Lisäksi jälkimaku on ihana ja suuhun jää hyvä maku pitkäksi aikaa.

Tuote on italialainen, valmistajana Nature Med. Lafkalla on monia lakritsituotteita, joista tietoa firman sivuilla.

NaM!