Menu

Kemikaliecocktail mitt i trynet

Olen kieltäytynyt kaikista luentohommista tammikuusta alkaen, koska kirjaprojekti vaatii kaiken ajan, jonka sille vaan pystyn järjestämään. Vielä ennen vuodenvaihdetta on luvassa kuitenkin yksi luento, se on tulevana torstaina Maarianhaminassa. Suuntaan huomenna pitkästä aikaa Ahvenanmaalle, olen tainnut käydä siellä viimeksi yli 10 vuotta sitten!

Kyseessä on eka kosmetiikkakemikaaliluentoni ruotsiksi, jännittää aika paljon. Vaikka homma on ihan kasassa suomeksi, on näistä aiheista luennoiminen ruotsiksi todella haastavaa — vaikka ruotsi onkin äidinkieleni. En ole näet työelämässä käyttänyt ruotsia juurikaan, joten monet termit on pitänyt opetella torstaita varten. ”Lisääntymisterveys, hormonitoiminnan häiriintyminen, rasvakudokseen kertyvä”… Ihan peruskauraa suomeksi, mutta ruotsiksi… voi aargh.

Mikä siinä onkin, että aina hankkiudun mukavuusalueen ulkopuolelle? Olisi niin paljon helpompaa vaan toimia turvallisella tontilla.

kc-luonnonkosm.lavera

Varför rekomenderar jag naturkosmetika? På torsdag får du veta!

Kemikaliecocktail mitt i trynet – och lite varstans alltså på torsdag. Kom och lyssna på om du har möjligheten! Jag försöker vara lika förståelig på svenska som på finska. 😉

Föreläsningen tar plats på Ålands Hotell och restaurangskola, Strandgatan 1. Vi börjar 18.30. Det är bäst att du anmälar dig på förhand till karinATagenda21.ax.

Vi ses!