Menu

Joululahjaksi luonnonkosmetiikkaa?

Perinteinen OBH:n luonnonkosmetiikan ystävämyynti järjestetään taas tänä viikonloppuna. Aikaisemmin porukka vaelsi Arabiaan tekemään löytöjä, nykyään homma toimii ystävämyyntinä verkossa. Onhan se kätsympää, vaikka ale-löytöjen tekeminen fyysisesti tuotteita hiplaamalla on jotenkin mukavampaa.

Aikana ennen kuin kuin aloin saada luonnonkosmetiikkaa testiin blogin kautta, ostin sitä yleensä aina alennusmyynneistä. Siten raaskii kokeilla itselleen uusia tuotteitakin, jos ei ole ihan varma, sopiiko entuudestaan tuntematon sarja omalle ihotyypilleen jne.

kc-madara6

Alennukset ovat tällä kertaan vähintään -25% ja ne toimitetaan tilaajille vielä ennen joulua. Ale-tuotteissa on joululahjapotentiaalia siis!

Ystävämyyntitarjoukset avautuvat tilattavaksi perjantain ja lauantain ja välisenä yönä klo 00.00, eivätkä näy sitä ennen verkkokaupassa. Myynti loppuu sunnuntai-iltana klo 23.59.

Jos olet vailla sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, täältä löytyy monia laatumerkkejä, mm. SANTE, MÁDARA, LOGONA, WELEDA, TROPICAI, PROVIDA jne.

Hou, hou, hou!