Menu

Parasta äidille: Argiltubo

Luonnonkaunis-messujen tuliaissaldo on kiinnostava, odottakaas vaan! Ennen sitä kuitenkin tulevaa sunnuntaita ja äitienpäivää silmällä pitäen lahjavinkki, joka tosin on blogiani pitkään seuranneille tuttu juttu: Argitalin Argiltubo vihreäsavinaamio*.

kc-argiltuboArgiltubo-fani vuonna 2009

Olen kirjoittanut tästä suosikkituotteestani monta, monta kertaa, koska aina se vaan toimii yhtä tehokkaasti.

Paras naamio (ja kuorinta): Argital Argiltubo green clay -naamio.

Perustelut: Täydellinen tuote, kun ihosta haluaa vauvanpeppuisen ja aidosti puhdistuneen tuntuisen. Savi on tehokas puhdistaja ja luonnonmukainen anti-age -aine ja se vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa (savi sopii myös ihottumien ja psoriaasin hoitoon). Naamio sivellään iholle, annetaan vaikuttaa ja hierotaan pois. Naamio ja kuorinta samassa. Todella tehokasta, mutta hellävaraista.

… Näin kerroin tuotteesta 2011 kun listasin Meidän perhe -lehdelle suosikkikosmetiikkaani.  Ensimmäisen kerran taisin mainita ruskean mönjän 2009, hehkuttelinpa sen tehoa vuotta myöhemminkin. Koskaan en ole saanut yhtäkään tuubia ilmaiseksi, eikä tätä postaustakaan ole mulle maksettu. Ihan vaan on hyvä tuote ja äitikin salettiin tykkäisi. Ainakin tämä äiti.

kc-argiltubonaama

Ei mulla muuta.

Messusaalis tärähtää tänne keskiviikkona, huomenna meikä on nimittäin WWF:n Itämeri -koulutuksessa ja luentokeikalla Elintarvikepäivillä.

Psst… Kuten blogin reunassa lukee, on Hyvinvoinnin tavaratalossa voimassa Kempparin ale-koodi, jolla saatte koko valikoimasta -10% aina 15. toukokuuta saakka.

Argital-nostokuva täältä.