Menu

11 tuntia maailmanpyörässä

Olen ottanut vastaan WWF:n haasteen. Kyseessä on Earth Hour -tapahtumaan liittyvä I Will You Will -kampanja, jossa ”haastekampanjan avulla ihmiset voivat yllyttää toisensa ryhtymään konkreettisiin toimiin ympäristön puolesta”.

Kiitos vaan Hertalle maailmanpyöräideasta. Saat kyllä itsekin luvan tulla kökkimään sinne pariksi tunniksi! Onneksi en kärsi korkeanpaikankammosta…

Lupaan siis viettää yhden kokonaisen Lintsin aukiolopäivän gondolissa JA tehdä teille haastattelun tai pari. Saatte itse ehdottaa haastateltavia ja kun on sopiva ehdokassatsi kasassa, niin laitetaan pystyyn kysely ja eniten ääniä saanut haastateltava kutsutaan vieraakseni maailmanpyörään.

Homma etenee näin:

1. Haaste tarkoittaa, että mukana olevat valmistavat huhtikuun 2013 ajan ruokaa tähteistä eli pyrkivät olemaan heittämättä ruokaa roskiin, mikäli ruoka on täysin syömäkelpoista. Skidin lautasella olevat, kerran suussa käyneet tai lattialle päätyneet saa heivata, mutta omat tähteet pitää pyrkiä käyttämään uudelleen. Jos haluaa vähän kiertää, niin kannattaa alkaa valmistamaan ruokaa sen verran, että kaikki menee kerralla, eikä tähteitä synny. 😉

2. Mukana oleminen ei vaadi muuta kuin joko ilmoittautumisen tämän postauksen perään tai meilin osoitteeseen kemikaalicocktailATgmail.com. Laita ilmoittautuessasi mukaan henkilö, jota haluaisit, että haastattelen gondolissa.

3. Mikäli olet valmis laittamaan minulle kuvan/kuvia tähdekokkailuistasi, olet mukana tuotepaketin arvonnassa. Olisi kiva saada kuvia siitä, mitä saitte taiottua tähteistä!

kc-wwfhaaste.2

WWF:n kampanjassa ovat mukana monet tunnetut kasvot:

Haasteen on jo jättänyt Kiroileva siili -sarjakuvan tekijä Milla Paloniemi, joka haastaa ihmiset opettelemaan tunnistamaan 10 ruokasientä, sekä maamme eturivin muusikoihin kuuluva Samae Koskinen, joka haastaa ihmiset suosimaan kasvisruokaa ja kokeilemaan, miltä elämä maistuisi kasvissyöjänä. Lisäksi mm. YleX:n Aleksi ja stand up -koomikko Sami Hedberg ovat lupautuneet mukaan kampanjaan.

Milla lupaa ajella päänsä siiliksi, mikäli 1000 ihmistä lupautuu opettelemaan 10 ruokasientä. Ja Samae lupaa hypätä Riihimäen uimalan 10 metrin hyppytornista, mikäli 500 ihmistä lupautuu olemaan kuukauden syömättä lihaa. Meikäläisen 100 tyyppiä on siis tähän verrattuna pala kakkua, eikö?

Kuka on mukana?!