Menu

Avokadoa iholle

Luonnonkosmetiikkatarjonta Suomessa pitää sisällään jo monia ihania voiteita. Niitä kun testaa niin voi vain ihmetellä, mihin synteettisiä kemikaaleja kosteusvoiteissa oikein tarvitaan? Yksi loistava uusi tuttavuus on Pai Skincare -sarjan avokado & jojobavoide.

kc-painosto

Tämä samettisen pehmeä ja helposti levittyvä voide on Soil associationin sertifioima ja sopii vegaaneille. Luomuraaka-aineet muodostavat 76% tuotteen raaka-aineista. Olennaisessa roolissa ovat mainitut avokado- ja jojobaöljy ja minä tunnustan kyllä olevani todella ihastunut tähän tuotteeseen. Voide toimii hyvin talvi-iholla ja lasipullo on kaunis sekä käytännöllinen.

Pai Skincaren Avokado & Jojoba Hydrating Day Creamin saa itselleen ainakin verkkokauppa Candy Shopista. Vinkkinä, että nettikauppa pitää parhaillaan pop up shopia Kampin keskuksessa (on siellä 19.12 asti), sieltäkin voidetta saa. Jenni tosin osasi kertoa, että tuote loppui heti kättelyssä alkuviikosta kun kauppa avattiin, mutta tuotetta pitäisi olla taas hyllyssä.

Jos minun pitäisi ostaa ystävättärelle voide, joka on kaunis, vähän luksusta huokuva ja hyvä, ostaisin tämän.

Kosmetiikan hankkimisesta puheen ollen: Jolien verkkokaupassa on ensi viikon perjantaihin 22.12 saakka alennus -15% kaikille teille. Ale-koodi on ”kemppari”. Hou hou hou!