Menu

Marjoja ja maskaraa -luento Salossa

Kärsitkö selittämättömistä vatsavaivoista? Turvottaako joku, muttet tiedä mikä? Huolettavatko ruokien lisäaineet tai muovikemikaalit? Mitä hyötyjä luomuruoassa voi olla? Kuinka tunnistaa luonnonkosmetiikan? Tämän viikon torstaina on luvassa Marjoja ja maskaraa — kuinka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit -luento Salon kirjaston Laurinsalissa klo 18-20. Tilaisuus on ilmainen. Tulkaa mukaan!

Harmikseni huomasin, että Salossa esillä olleissa julisteissa on väärä viikonpäivä. Julisteissa lukee oikein 13.9, mutta torstain sijaan lukee keskiviikko. Sen siitä saa kun koittaa olla ad, sihteeri, luennoitsija ja bloggaaja yhtä aikaa. Toivottavasti mahdollisimman moni on huomannut, että 13.9 ei suinkaan ole keskiviikko, niin kuin julisteessa lukee… Muutoin voisin olla keskiviikkona kirjastolla ja pyytää ihmisiltä anteeksi väärää viikonpäivää ja neuvoa tulemaan torstaina uudemman kerran paikalle, mutta vedän luentoa keskiviikkona Mustiossa. Äitini lupasi päivystää kirjastolla puolestani ja pyytää anteeksi sekavaa julisteinfoa. 🙂

Mustion luennon aiheena keskiviikkona on siis kosmetiikka ja torstaina Salossa puhun sekä ruoasta että kosmetiikasta. Luvassa on katsaus kirjani exiin, ruokavalioon, jonka löysin mahadieettini aikana, asiaa elintarviketeollisuudesta ja lisäaineistakin. Kosmetiikan osalta vinkkaan siitä, kuinka tunnistaa aidon luonnonkosmetiikan, mitä luonnon- ja luomukosmetiikka oikeastaan ovat, mitä hyötyjä saa, jos päättää vaihtaa tavanomaisen kosmetiikan ekologisiin verrokkeihin ja mitkä ovat kosmetiikkakkemikaalien ympäristäulottuvuudet.

Olen samaisena torstaina myös Salon Vita Plazassa klo 11-16, sinne voi tulla moikkaamaan ellei ehdi luennolle. Nähdään Salossa (ja Mustiossa)!