Menu

Kelpaisiko matkaseura? Entä puukengät?

Tämä postaus sotkee nyt tehokkaasti puurot ja vellit, eli luonnonkosmetiikan ja puukengät. Mutta homma on ihan looginen, kun luet koko postauksen ja katsot oheisen videon.

Maailmassa tuskin on yhtäkään kosmetiikkatuotetta, jota ilman en pärjäisi, mutta tämä on kyllä kuulkaas aika jees! Mádaran sävyttävää päivävoidetta (linkin takaa löytyy myös INCI) ei iholla huomaa sävyttäväksi, look on siis todella luonnollinen, mutta jos vaihdat sen parin päivän käytön jälkeen värittömään kosteusvoiteeseen, huomaat kyllä eron. Ihan nerokas tuote ihmiselle, joka ei jaksa/ehdi/halua meikata erikseen. Lämmin suositus.

Nythän on niin, että fanitan valtavasti merkin perustaneita naisia. Olenkin kertonut heistä teille. On aikamoista luoda tyhjästä luonnonkosmetiikkabrändi joka

  • a)  näyttää hyvältä (brändi kunnossa)
  • b) sisältää paljon toimivia tuotteita
  • c) on eurooppalainen ja kohtuuhintainen

Meillä kuitenkin on jo Weledat, Dr. Hauschkat, Farfallat ja muut perinteiset merkit, sinne sekaan änkeminen ei ole helppoa!

Mádaralla on monia tuotteita, joista tykkään. Esimerkiksi sarjan dödö on luonnonkosmetiikkamaailmassa yksi kolmesta suosikistani (toiset ovat Acorellen ja Biothermin sertifioidut dödöt) ja shampoo- sekä hoitoainetuotteet toimivat erinomaisesti myös. Ja kasvojenpesuvaahto — niin ja päivä ja yövoiteet. Siinäs näette.

Mitä oikein pohjustan, mietit ehkä? No tätä:

Mádaralla on menossa kilpailu, jonka myötä yksi suomalainen bloggaaja ja lukija pääsevät Latviaan Mádaran tehtaille tutustumaan. Hmm… kenenköhän sinne pitäisi lähteä? Vinkki: MUN! JA SUN!

Suomalaisia kosmetiikasta kirjoittavia bloggaajia pyydettiin arvaamaan, minkä suomen luonnosta löytyvän raaka-aineen Mádara on päättänyt ottaa käyttöönsä (lisää infoa skabasta täällä). Oma arvaukseni ei videolla osunut nappiin, mutta se ei haittaa! Meillä on silti mahkut päästä reissuun. Matkan ajankohta on 5-6 heinäkuuta.

Kuinka reissuun sitten pääsee? Tykkäämällä tästä postauksesta Facebookissa (tykkäyslinkki löytyy tuolta blogauksen alareunasta) ja/tai jakamalla tätä blogausta omalla seinälläsi TAI kommentoimalla tätä postausta jotenkin. Kun olet tehnyt jotain edellämainituista, olet mukana paitsi kisassa päästä Latviaan MYÖS Maguban puukenkäskabassa.

Ajattelin, että laitetaan nyt oikein kunnon palkinnot kehiin, jotta saan teiltä eniten ääniä, jotta varmasti saan tehdä Mádaran tehtaista ja toiminnasta blogiin hyvän jutun! Tykkääjien ja kommentoijien kesken jaossa siis pari näitä kuvan Paris-puukenkiä.

Kuvat: shoparteffect.com

Onko upeat häh?! NiinPä. Muistutukseksi, että voittaja maksaa siis itse kenkien postikulut, ellei arpaonni suosi henkilöä, jolle voin diilata kengät Helsingissä henkilökohtaisesti.

Nyt siis tykkäyksiä ja kommentteja kehiin, jotta saan matkaseuraa. 😀 Huomautus vielä, että puukengät eivät siis mene henkilölle, joka mahdollisesti lähtee Latviaan, skabat kun ovat kaksi eri asiaa.

ARPAONNEA!

#madara #inspirationchallenge