Menu

Hyvän tuoksuista ystävänpäivää — voita Vamp á NY

Olen pantannut lempihajuvettäni sopivaa ajankohtaa varten ja sehän on nyt!

Tutustuin viime maaliskuussa Honoré des prés -sarjaan, joka sisältää Ecocert-sertifioituja ja aivan upean tuoksuisia hajuvesiä. Vaikka HDP-sarjan tuoksuissa ei ole käytetty öljynjalostuksen välituotteita, ei väriaineita, ei ftalaatteja, eikä mitään eläinperäistä (ei myöskään eläinkokeita), kilpailevat tuotteet silti samalla viivalla tavanomaisten hajuvesien maailmassa. Kerrassaan upea sarja, pakkausdesignia myöden. Löydät Uuden Mustan puolelta jutun Vamppi vai hippi, jossa kerron laajemmin koko HDP-tuoksusarjasta ja myös kuvan Vamp á NY -tuoksusta.

Olen säästellyt kuvan putelia itselleni, mutta koska edellinen ei ota loppuakseen, arvon suosikkini, Honoré des prés We Love New York -sarjan Vamp á NY -tuoksun niiden kesken, jotka TÄMÄN PÄIVÄN AIKANA lähettävät ystävänpäivätoivotuksia tämän blogauksen perässä.

Voit lähettää haleja ja pusuja kenelle vain, tai laittaa vaikka juttutoiveen. Tiedän, että blogissa on parannettavaa (se saakelin WP-kommentointi ei toimi vieläkään, I know), mutta pidetään tämä postaus ja sen kommentit vaaleanpunaisina. Juttutoiveita, ruusuja, terveisiä ja haleja — kenelle vain!

Muun muassa tuberoosaa, rommia ja bourbonvaniljaa sisältävä cocktail tulee tämän näköisessä pullossa, joka siis löytyy pahvisen take away -mukin sisältä.

Skaba siis pystyyn ja ystäviä saa agitoida FB:ssä mukaan — etenkin koska FB-kommentointi on parhaillaan ainoa kommentointitapa. Jos et itse ole Facebookissa, värvää siis joku tuttusi osallistumaan puolestasi. Tuoksun arvo on yli 100 euroa, varmaan arvokkain asia mitä olen koskaan arponut! HUOM: postikulut voittaja joutuu maksamaan itse, mutta tuote on tietenkin ihan maksuton, lahja multa.

🙂

Hyvää ystävänpäivää!

xoxo Noora