Menu

Uusi suosikki: Farfalla

Nappasin Saloon lähtiessä mukaani Farfallan pakkauksen ja kappas: taas on hyvää sanottavaa luonnonkosmetiikasta!

Sain maahantuojalta testattavaksi minikokoisia Farfalla-tuotteita, joista pakkauksessa mukana olivat: Daily refresh -puhdistusemulsio, Intense moisture kevyt kosteusvoide, Be beautiful ”supervoide” sekä Age miracle anti-age -yövoide.

Aivan kuten Farfallan villiruusuhoitoaine, ovat myös kasvoille tarkoitetut tuotteet todella hyviä. Etenkin ihastuin puhdistusemulsioon. Madaran tökötti on loppumassa ja olinkin ajatellut vaihtelun vuoksi testata jotain muuta, joten se jokin muu saa olla Farfallan Daily refresh -puhdistusemulsio. Se on sitäpaitsi 95% luomuraaka-aineista valmistettu! Tehokas ja silti hellävarainen putsari on tarpeen, kun kun joudun pesemään joka viikko naamasta kuvausmeikkiä. Vaikka meikkaajamme käyttääkin kasvoillani luonnonkosmetiikkaa, on sitä sen verran, että kunnon aineet on oltava. Farfalla works.

Näitä pandasilmiä ei ihan pyhällä hengellä hinkata veke, voin sanoa.

Pidän myös testaamistani Farfallavoiteista, mutta niitä haluan käyttää vähän kauemmin kuin pari päivää, ennen kuin kommentoin juurtajaksavammin (tuubit ovat tosin niin pieniä, että si niistä montaa käyttökertaa tule). Ensivaikutelma on kuitenkin tosi hyvä.

Markkinoilla alkaa olla niin paljon luonnonkosmetiikkatuotteita, että erottuminen on jo taidelaji. Farfallassa on kuitenkin oma meininki ja tuotteet ovat oikeasti hyviä. Syy lienee brändin historia: sveitsiläinen Farfalla on valmistanut luonnonkosmetiikkaa 25 vuotta. Kokemuksen ja tuotekehityksen tuntee ihollaan.

Puhdistusemulsio on ainakin ehdoton must have, pitänee ostaa sellainen kun kurvaan seuraavan kerran Viiskulmaan.

Farfallea saa ainakin Auringosta itään, Kuusta länteen -kaupasta ja näköjään puljun nettikaupastakin. Puhdistusemulsio maksaa 20 euroa. Mitäs mieltä olette hinnasta? Halpa, kallis, ok?