Menu

Lupaavaa Lily

Blogi on uusi musta, tiesitte varmaan. Ja sehän ei nykyään ole palvelu eikä mikään, joka ei tarjoa blogia tai muutamaa. A-lehtien uusi Lily (Demi-lehden isosisko) tarjoaa blogeja niin että jytisee. Tarjolla on 16 blogia, joiden aiheet liippaavat muotia, musiikkia, ruokaa, sisustamista, kirjoja, ilmiöitä jne. Saitti oli pikavilkaisulla yllättävän hyvä!


Lilystä kuulin ystävältäni Iisalta, joka bloggaa saitilla Au Naturel -nimiselle palstalleen.” Au naturel pohtii kulttuuria, tyyliä, ihmisiä, ilmiöitä ja elävää elämää” kuuluu blogin kuvaus. Iisa on Regina-yhtyeen laulaja-sanoittaja ja käsittelee palstallaan muun muassa musiikkia. Uusin blogaus It´s Karen Carpenter once more löytyy täältä. Hauskaa, että yksi parhaista ystävistäni löytyy nyt blogosfääristä. I´ll be watching you Iisa 😉

Iisa tulee bloggaamaan myös tyylistä — eikä hän ole Lilyn ainoa. Muoti on selvästi Lilyn painopiste. Saitilta löytyy monelle ehkä jo entuudestaan tuttu Auroran henkarit. Laura Pollari puolestaan kirjoittaa blogia Pariisista käsin, samoin tekee Jepsukka (miesbloggaaja, mahtavaa!). Myös Lilou´s Crush käsittelee muotia.

Lilyssä ruoka-asiaa tarjoilee blogi nimeltä Fanni & Kaneli sekä Kempparissakin suositeltu luomu- ja ekoasioista bloggaava Halo. Inahdus on kirjablogi ja Weekday carnival käsittelee sisustamista. Saara Sarvas kirjoittaa blogia kauneudesta ja taiteen maisterin opintoja valmisteleva Essi bloggaa Bangkokista. Jemma T puolestaan postailee indonesialaiselta paratiisisaarelta.

Näin alkuun suosittelen kuitenkin tutustumaan Lilyn Tampereella vaikuttavan poptoimittaja Jyri Öhmanin mainioon juttuun Tampere on okei. Tsekkaa myös blogauksen videoklippi. Tulee nostalginen fiilis, sillä vaikken Tampereella olekaan syntynyt, opiskelin siellä neljä vuotta ennen muuttamista Helsinkiin. Järkkäsimme frendien kanssa Poppikerho-nimistä indieklubia, jonka tuottajana silloin häärin. Stella onkin kirjoittanut Poppikerhosta Olivian puolella. Oi niitä aikoja!

Tampere on okei -videoklippi liittyy tavallaan myös Kempparin olemassaoloon. Videolla on äänessä mies, joka opetti minulle pimpatun puuron hienouden ja sai meikäläisen dyykkaushommiin. Muistan sulatelleeni roskiksesta löytynyttä jäistä broilerin koipea lievän epäluuloisena, mutta kyllä mä sitä söin.

Kiinnostuksella seuraan Lilyn popblogia, toivottavasti videoklippejä on luvassa jatkossakin!

Sen lisäksi, että Lilyssä on monta palvelun omaa bloggaajaa, voi kuka tahansa muukin aloittaa oman palstan palvelussa. Ohjeet löydät täältä. Tuulta purjeisiin Lily, yllätä meidät jatkossakin!

Psst… Lily sivisti minua heti kiinnostavalla muotiuutisella: H&M tarjoilee puukkarimalliston yhteistyössä Swedish Hasbeensin kanssa. Onko tää hyvä juttu…?