Menu

Kemikaalicocktailin uusi kotiosoite on Uusi Musta

Loikkaus on suoritettu. Blogin loikka Uuden Mustan alle siis. Löydät mut nyt täältä.

Koska olen aivan saletti, että suurin osa teistä klikkaa itsensä jatkossakin tänne Bloggeriin, tulen alkuun muistuttamaan Uuden Mustan blogauksistani täällä, mutta en tee sitä ikuisesti! Kandee siis alkaa tilata ”uutta” Kemikaalicocktailia vaikkapa Blogilistan kautta, niin surffailet oikeaan paikkaan.

Löydät Kemikaalicocktailin helposti myös Uuden Musta sivuilta, saitin yläpalkista (punainen rinkula).


Muutamia päiviä saattaa nyt kulua säätäessä, koska haluan saada aikaiseksi yhtä hyvän käyttöliittymän Uuden Mustan alle kuin mitä tänne Bloggeriin on muotoutunut. Linkkilistoja, kategorioita jne. on siis luvassa, vaikka niitä ei uudessa blogissani vielä olekaan. Malttia siis. Ja selvennykseksi vielä, että aito ja alkuperäinen Kemikaalicocktail blogauksineen pysyy täällä ja niitä on yhä mahdollista kommentoidakin, joten ei tämä saitti täydellisesti kuole.

Ei kait siinä sitten… Sniff, hei hei Blogger. Olit kiva yhteistyökumppani.

Psst… No nyt niitä nimiä on adressissa yli 2000, kiitos kaverit!