Menu

Punaista ja mustaa

Nykyään ei ehdi kauheasti vaatekriiseillä, kun vauvan kanssa on hankkiuduttava nopeasti ovesta ulos. Jos jotain omaa aikaa jää, on hiukan muutakin telemistä kuin kikkailla peilin edessä. Siksi onkin hyvä, että olen suosinut garderoobini kokoamisessa tiettyjä värejä. Sillä tavoin eri sesonkienkin kuteet saa aina yhdistettyä kivasti ja vaatekaappia voi totaaliuusimisen sijaan vain täydennellä.

Mulla on monia eri pukeutumistyylejä: tykkään olla ehdasti naisellinen, androgyyni ja poikamainen, moderni tai old school, mutta meilkein aina mulla on päällä mustaa, punaista tai harmaata.

… ja tietty 🙂


Kaikki kuvien suosikkivaatteet ja asusteet on muuten kirpparilta ja eko- tai uusiodesignia, paitsi housukuvan byysat ja punainen kashmirhuivi. Uutta on tullut viimeaikoina hankittua tosi vähän. Käyn lähinnä shoppailemassa Malmin Pelastusarmeijan kirppiksellä — josta olen löytänyt vaikka mitä (pitääkin palata tähän)!

Mutta voih, nyt haluaisin jotain uutta… Katsokaa nyt.


Nämä Zadig & Voltairen nilkkurit sopisivat mun punamustaan vaatekaappiin täydellisesti. Noissa ois vielä vaunujen lykittävät korotkin. Mutta ne maksaa 455 euroa. Prkl. Ja onhan se fakta, että mä olen tänä syksynä jo ostanut tosi samankaltaiset kengät, joten jääkööt haikailuni tähän. Mutta on ne hienot.