Menu

Kestävä cocktail: Nudge

Vastikään mainitsemani End of the Line -dokkari esitettiin uudessa putiikissa nimeltä Nudge. Paikka on tervetullut lisä Helsingin putiikkivalikoimaan: punaisena lankana on vastuullinen design.

Nudge on monen toimijan cocktail. Nettisivuilla kerrotaan, että vaatteista vastaa Yalo, asusteista Unkai, kengistä Idun´s Apple, kosmetiikasta Bio Nature, lastenvaatteista IpanaJamit, koti- ja sisustuskamasta Matteriashop sekä Mambogambo. Liikkeessä on silti kiva ja harmoninen fiilis, ei mikään sillisalaatti.

Itse pidin etenkin palapeli-matoista ja istuimista (johtunee siitä, että pikkutyttöni huone kaipaa sisustamista) sekä vaatevalikoimasta: niin naisille kuin miehille (ja lapsille) on paljon kivan näköistä relettä tarjolla. Kenkiäkin Nudgesta löytyy. Kuvasarjassa näkyvät, Terra Planan Mamie-nilkkurit ovat Hertan vertailun mukaan täydelliset, kuulemma uskomattoman hyvän tuntuiset jalassa. Ihanat!

Muutama yksilö Coston hattuvalikoimasta eksyi taas päähäni. Olen heikkona hattuihin, ja tämä talvimyssy on vaan tosi symppis.

Mun kamerassa ei ole tämän parempaa fotoa lakista, mutta Coston sivuilta bongasin nämä:


Sekä musta että punainen, molemmat kelpuuttaisin. Ja tämän myös!

Ystäväni Virve testasi alinta lakkimallia ja se näytti päässään tosi suloiselta (tosin Virven päässä jätesäkkikin olisi söpö). Costo on kyllä mun ikisuosikki — vaikka mun punainen Costo näyttääkin rakkaan äitini mielestä hirvenmetsästyslakilta. I love it.

Nudgessa kannattaa piipahtaa ehdottomasti, löydät paikan Helsingin keskustasta Forumin takaa, osoitteesta Yrjönkatu 30.

Psst… Kauniita kuvia ja juttu Nudgesta Olivian tyyliblogissa!