Menu

Kassi kassiin

Olen monta kertaa postannut aiheesta kestokassi. Jos vielä funtsit, mikä kauppakassi on fiksuin valinta (muovi, paperi,bio, vai kangas), on se mikä tahansa, minkä otat mukaan himasta. Helppo muistisääntö.

Mutta siinä vaiheessa, kun kassit ja pussit on käytetty loppuun ja tarvitset uuden kestokassin, on esimerkiksi tämä minitilaan mahtuva, mutta isoksi aukeava kauppakassi oiva valinta:


Kauppojen kassoilla myytävät kestokassit on mun mielestä liian pieniä —ja rumiakin. Siinä missä muovikassi nielee sisäänsä isot ostokset, ei kauppojen kassoilla myytäviin kangaskasseihin mahdu juuri mitään. Ne on yksinkertaisesti ihan väärän kokoisia ja mallisia. Tämä Envirosax-merkkinen bagi on malliltaan mainio: se levenee suuaukoista pohjaa kohti siten, että tilaa on isommillekin ruokaostoksille. Ja sen saa olalle! Pidän tätä pientä nyyttiä nykyään aina käsilaukun pohjalla (okei, vaippakassin sivutaskussa).