Menu

Hamppuleipää huiviin

Lähiössä on lähiömäiset lounasvaihtoehdot, valitettavasti. Silloin kun ei ole asiaa ydinkeskustaan, pitänee kokata itse. Tämän päivän saldo oli merilohta ja salaattiainekset marketista, sekä Bionan hamppuleipä luontaistuotekaupasta.

Bionan Rye Bread Hemp Seed voi olla monelle teistä tuttu tuote, mutta mä en ole ostanut tätä aikaisemmin. Tykkäsin aikoinaan Real-leivästä, mutta alettuani karttaa hiivaa, piti Real jättää hyllyyn. Bionian hamppuleipä on ihan kuin hampulla höystettyä Realia. Tosi namia!

Leipä sisältää: ruista, ruisjauhoja, vettä, hampunjuurta ja hampunsiemeniä. Ei mitään turhaa siis. Fiksuinta tietty on ostaa kotimaista ruipparia, mutta tämä Saksassa valmistettu verrokki on oivaa vaihtelua arkeen, aina kun ei jaksa mussuttaa yhtä ja samaa.

Tätä Bionan leipää saa ainakin eko- ja luontaistuotekaupoista (kauppiaasta riippuen), ja ehkä hyvinvarustetuista marketeistakin, oletteko bonganneet?