Menu

Ärsyttävä aspartaami

Pyysin apteekista kalkkituotetta, jossa on myös D-vitamiinia tarpeeksi, imettäessä kun kuulemma on hyvä saada D-vitskua 10 mikrogrammaa päivässä. No, enpäs tajunnut, että tällaisissakin tuotteissa lymyää aspartaamia.


Ärsyttävää. Apteekista kerrottiin, että suurimmassa osassa kalkkitabletteja on keinomakeuttajia. Enpäs ollut koskaan tullut ajatelleeksi. No onneksi löysin korvaavan tuotteen, ostin Calciform Forte D-merkkisiä tabletteja, oletteko muut käyttäneet? Ei maistu juuri miltään (purutabletteja siis), mutta sen siitä saa, kun ei halua ostaa keinomakeutettuja 🙂

Psst… Jos olette tänään Kauneusmessuilla, tulkaa tsekkaamaan klo. 17.30 Beauty point -lava, jossa meikäläinen keskustelee paneelissa, Leena Sarven haastattelemana. Paneelissa myös Krista Launonen ja Marjo Allawi.