Menu

Vaatteet on mun aatteet

Syyskuu on hujahtanut älyttömän nopeasti, niin myös Uuden Mustan kuuden vaatteen haaste. Haasten on ollut hauska kokeilu, vaikkakin olen vauvan myötä huomannut, että sitä tulee automaattisesti käytettyä vain murto-osaa garderoobinsa sisällöstä normaalissa arjessa. Kuudella vaatteella pärjääminen ei siis tuottanut pahempia ongelmia, itseasiassa käytin vain viittä vaatetta kuudesta! … mutta otin kyllä vaaleiden Dieselin repalefarkkujen tilalle ne mustat haaremihousuni, jotka alunperin jätin haasteesta veks, joten kuudella vaatteella mentiin, mä vaan vaihdoin yhdet housut toisiksi. Se varmaan sallitaan.

Kuuden vaatteen kuukausi säästi pukeutumisessa aikaa ja sai miettimään, kuinka paljon vähemmällä sitä ihminen pärjäisikään. Suuria ongelmia ei ollut, mutta huvittava juttu sattui, kun sain ovelleni lähetyksen. Ovikello soi yllättäen ja mä olin alusvaatteisillani. Ekaksi mietin, etten ehdi saada päälleni kuudenvaatteen releitä tarpeeksi nopeasti, ja että rikonko nyt sääntöjä jos vedän päälle jotakin muuta. Mutta tosiaan: kotivaatteita ei lasketa kuudenvaatteen haasteeseen, joten en rikkonut sääntöjä 🙂

Käytännössä olen elänyt syyskuun kivipestyissä farkuissa, mustassa paidassa, vihreä huivi kaulassa, paria kirppistakkia ja luottonahkatakkia käyttäen, sekä lampsinut uusissa lempikengissäni. Hattuja unohtamatta! Kuten totesin, on asustaminen mulle melkein itse vaatteita tärkeämpää.

Kivaa silti, että lokakuu alkaa, ja saan käyttää niitä vaatekaappini kaikkia muitakin releitä. Kaipaan mekkoja ja villapaitoja! Että tällaista. Nyt takaisin ruotuun, eihän tää mikään muotiblogi ole! Tulossa ekovauvapostaus, asiaa kemikaalien vaikutuksesta sikiöön ja kotijäätelöjuttua. Pian.

Psst… Haastefiiliksiä löydät myös Uuden Mustan ja Jennin blogista.