Menu

New Love

Meikkaaminen on puhuttanut teitä lähiaikoina, joten jatketaan samasta aiheesta.

En meikkaa päivittäin, mutta silloin kun laitan naamaani jotakin, saa se mieluiten olla luonnonkosmetiikkaa. Ripsiväriä lukuunottamatta koko beauty bagin sisältö on jo sertifioitua — se on mun mielestä aikamoinen saavutus!

Etsin kauan sopivaa meikkivoidetta luonnonnkosmetiikan puolelta ja aloin lopulta käyttää Dr Hauschkaa, joka tuntui toimivan hyvin, mutta tiedättehän, kuinka parempaa ei kaipaa ellei paremmasta tiedä… Sain vinkin Couleur Caramelin meikkivoidestickistä, jonka ostin viime viikolla ja oi kyllä: SE ON MAHTAVA!


Mulla on tapana olla asioista niin innoissaan, että hehkutussanat on kauan sitten kokeneet inflaation, mutta sanon silti, että tuote on ihan super!! Se peittoaa toimivuudessaan jopa Biothermin meikkivoiteen, jota aikaisemmin uskollisesti käytin.

Parasta stickissä on se, että se on… no, stick. Levittäminen on helppoa, kamaa voi laittaa naamaan helposti vain paikoitellen (peitevoidetyyliin) ja lisäksi tuote sulautuu ihoon erinomaisesti.
Valitsin sävyn, joka toimii myös rusketuksen kadottua. Tykkään tosi paljon meikkivoiteen koostumuksesta. Se ei ala näyttää iholla jauhoiselta tai hikiseltä, niin kuin valitettavan moni muu luonnonkosmetiikkameikkivoide, joita olen ihmisten naamoilla nähnyt. Ja bonukset pahvipakkauksesta!

… kysytte kuitenkin: ostin itse tuotteen Ekoego-kauneushoitolasta. Myös Uudenmaankadun Edenin puutarha ja Hakiksen Ekolo myy. Ja näköjään esimerkiksi EcoBeauty-verkkokauppa.