Menu

Lunch and brunch

Galleria Keidas on mainittu blogissani ennennkin, mutta nyt pukkaa uutista: Kurvista Flemarille muuttaneesta luomukahvilasta saa maanantaista lauantaihin lounasta ja brunssia. Ja kaikki on luomua. Tässä alkaa jo olla berliinimeininkiä, wuhuu!


Flemarin pieni ja huomaamaton luomukeidas on potentiaalinen mesta, jonka lounaassa kylläkin on vähän toivomisen varaa, mutta aika hyvää settiä sanoisin. Testasin ystäväni Maijan kanssa Keitaan 7,90 euroa maksavan keittolounaan, joka sisälsi inkivääri-papukeittoa, porkkana-kaali -salattia ja leipää.

Ei uskoisi, mutta yksinkertainen porkkana-kaali -salaatti oli tosi maukas. Keitto ei ollut omaan makuuni täydellinen, mutta ihan kelpo. Ruokaseurani sen sijaan hehkutti keittoa kovasti, joten kandee testata itse Keitaan tarjonta, kun osut Kallion Karhupuiston suunnalle.

Vaihtoehtona keittolounaalle on myös salaattilounas (alin kuva), sen testaan ensi kerralla. Ja ehkä on pakko maistaa paikan smoothieitakin — ja sitä brunssia!

Psst… Blogissa on nyt myös uusi kategoria: ulos syömään