Menu

Flow food

Festariruoka on yleensä kamalaa, mutta Flow tekee aina poikkeuksen. Olkoot hienostelua, mutta musta on kiva nauttia festareilla laaturuokaa ja viiniä. Viime vuonna Flowssa sai herkutella mm. luomukaritsalla ja sushilla.

Tänä vuonna Flowssa keitraa kaksi ystävääni.
Uuden Mustan ruokabloggaajanakin tunnetun Meri-Tuuli Lindströmin firma Nakkimuonitus tarjoilee kuulemma ainakin erinomaisia vegaanisia ”lihiksiä”. Testaan!

Tyyppään myös ystäväni, K-X-P:-yhtyeen (sekä Op:l Bastardsista ja Annien taustalta tuttu) Timo Kaukolammen tekeleet. Timo pitää ständiä, josta saa smoothieita ja fiksua snäkkiä. Cocovin matskuilla väännetään kuulemma esimerkiksi suklaapirtelöä ja limelimsaa. Reittaus luvassa 🙂

Aijai. Enää muutama yö lauantaiseen M.I.A.n keikkaan. Odotan NIIN!!! Kuultaisiinpa Suvilahden illassa tämä:

Psst… Timo kertoi, että Cocovi-ständin löytää kaasukellojen vierestä. Merkkarin tarkasta sijainnista ei ole tietoa, mutta eiköhän nainen jostain löydy…