Menu

Fem.

Taannoisen Galleria Keitaan lounaan jälkeen piipahdin paikassa, joka löytyy Flemarilta aivan Keitaan vierestä: Fem.

Fem vaikuttaa kadulta katsottuna sekä gallerialta että vaatekaupalta. Ja se onkin molempia. Fem. on viiden nuoren naisen kollektiivi. Satu Kettusen, Meri Mortin, Mirkka Metsolan, Laura Porolan ja Kaisa Riivarin muodostama kollektiivi tuottaa esimerkiksi vaatteita, valokuvia, grafiikkaa ja tapahtumiakin. Esimerkiksi Taiteiden yön aikaan putiikissa on erilaisia työpajoja ja liikkeen tiloissa on järjestetty myös leffailtoja. Berliini tosiaan on muodostumassa Flemarille, I say.

Pläräsin läpi Fem.in vaaterekin ja mukaani tarttui kaksi asiaa, jotka täyttävät tämän hetken pääkriteerit: helppo ja nopea. Lisäksi ne näyttävät hyvältä ja persoonalliselta. Täydellistä, kun käytännöllisyys yhdistyy hyvään designiin. Palaan löytöihin omassa postauksessaan…

Fem. löytyy osoitteesta Fleminginkatu 5 ja on auki tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 11-18.