Menu

Trendsales Suomeen

En ole ehtinyt vielä kertaakaan piipahtamaan Hannan järkkäämällä Fashion kirppiksellä, jossa siis ideana on se, että jengi kauppaa enemmän tai vähemmän merkkikamaa enemmän tai vähemmän kirppishintaan. Nyt trendikaman kirppismyynti on saanut uuden verkkoulottuvuuden: supersuosittu tanskalainen Trendsales (huimat 450 000 käyttäjää) on aloittanut toimintansa myös Suomessa.

Saitilla kuka tahansa voi myydä käytettyä muotiaan, eli kirppishengessä mennään, mutta Huuto.netin toimintaperiaatteella. Itse en muotia netistä juuri tilaile, en käytettyä enkä uutta (mä haluan penkoa niitä kirppislaareja), mutta veikkaanpa aika monen olevan Trendsalesista innoissaan…

Kuva täältä

Tanskassa Trendsales-saitti on niin suosittu, että jopa julkkikset kauppaavat omia releitään palvelun kautta. Saas nähdä koska Martina ja Esko, Tuksu, Jani Sievinen tai Anna Abreu myyvät muotiansa meille taviksille. Ja että meneekö kaupaksi?