Menu

Villipuutarha

Olen vasta viimeaikoina aktivoitunut tapaamaan ystäviä aamupalalla. Lähinnä se on Katja, jonka kanssa käymme teekupposen ja luomuherkkujen äärellä läpi duunijuttuja, mutta vastikään poikkesin myös ystäväni Maijan kanssa aamiaisella, testasimme sympaattisen Villipuutarhan aamiaistarjontaa.

Paikka oli vielä puoliyhdeksältä tyhjä, mutta ysiin mennessä jo tupaten täynnä. Kuulin sattumalta tarjoilijan puhelinkeskustelun, joka antaa aika hyvää käsitystä siitä, kuinka suosittu paikka on: soittaja kyseli vapaata pöytää jollekin viikonlopulle, ja tarjoilijan mukaan eka vapaa aamiaispöytä oli kesäkuun lopulla. Huh! Viikolla siis aamiaiselle pääsee helposti, mutta viikonloput ovat kortilla.

Villipuutarhassa voi valita aamupalaa muutamasta vaihtoehdosta, me valitsimme aamupuuron hedelmillä ja marjoilla. Hintaa en tarkkaan muista, mutta tee ja puuro taisi olla jotain 6 euron tienoilla… Korjatkaa joku tarkempi hinta jos tiedätte!

Villipuutarhassa parasta on paikan tunnelma: kiire ja stressi niin jää oven ulkopuolella, kun astuu sisään hämyiseen olohuonemaiseen miljööseen. Niin ja tosiaan, paikka sijaitsee Kalliossa, ihan Brahen kentän kupeessa, esimerkiksi kolmosen, ysin ja kasin raitiovaunulla pääsee ovelle 🙂