Menu

Puolukkasmoothieta liikkuvassa toimistossa

Mun office kulkee kätevästi mukana. Perjantaina pidin toimistoa muun muassa Enjoy it -kahvilassa, Q Hairin sohvalla ja Trocaderossa (jonka omistaja kylläkin oli sitä mieltä, että lounas pitäisi pyhittää ruoalle, oikeassa oli).

Enjoy it´sta saa paitsi hyvää lounasta, myös mainiota muuta purtavaa. Itse herkuttelin puolukka-viikuna -smoothiella. Tosi herkkua! Maistoin myös paikan päällä leivottua kaura-puolukka -patukkaa, joka oli ihan kelpo sekin.

Kahvila saa puolukan käyttämisestä smoothiessa multa kyllä täydet pointsit, liian usein tukeudutaan perinteisiin mansikkaan, banaaniin, mustikkaan jne. Puolukka on mainio, kotimainen raaka-aine, joka sitäpaitsi on tosi terveellinen (linkki jostain syystä toimi, mutta copy pastea tämä: www.sitra.fi/julkaisut/muut/marjat.pdf ). Suosittelen ehdottomasti testaamaan puolukkaa kotioloissa smoothieiden raaka-aineena. Mä testaan omaa versiotani nyt. Resepti ilmaantuu tänne myöhemmin…

Psst… Ensi lauantaina Uuden Mustan! aiheena marjat (myös superfoodeista puhutaan). Marja-asiaa tulossa siis tulevalla viikolla lisää. Vastaathan oikean reunan kyselyyn!