Menu

Pihaunelmia

Se, että omistaa mökin ja pihan sadan metrin päässä hiekkarannasta, Helsingissä, on etuoikeus. Tiedän. Tästä on kiittäminen isoisääni, joka rakensi 50-luvulla pikkuisen kesäsiirtolamökin, jota hän vaali koko elämänsä kuin silmäteräänsä. Nyt mökistä huolehdin minä. Rakennus on rakenteiden puolesta hyvässä kunnossa, mutta tänä kesänä se pitää maalata. Haluan myös saada pihamaan parempaan kuntoon, ja suunnitelmissa on ehkä kasvihuoneenkin rakentaminen.

Tällainen varasto-kasvihuone -systeemi olisi mahtava! …tosin toi on melkein yhtä iso kuin mun mökki, heh…

Kuvat: kekkila.fi

Bongasin Kekkilän sivuilta myös mainiot, pyöreät askelpolku-laatat, jollaisia olen etsinyt pitkään. Tässä on juuri sopiva ripaus Japania minun makuuni. Näillä saan korvattua mökille johtavan, paljaan jalan alla ärsyttävältä tuntuvan sorapolun, josta olen halunnut päästä eroon jo vuosia.

Onpas blogaukseni nyt Kekkilä-mainos, mutta olkoot. Nää nyt vaan kiinnitti huomioni!

Mulla olisi teille taas kysymyksiä: onko jollain teistä palsta tai oma pihamaa? Mitä teidän puutarhoissa kasvaa? Mun pitäisi istuttaa mökille jotakin helppohoitoista ja kaunista tai helppohoitoista ja syötävää. Otan tosi mielelläni vinkkejä vastaan!

… ja lupaan tietenkin laittaa kuvia möksän pihasta kun olen saanut sen kondikseen 🙂