Menu

Niititön nitoja

Mä innostun pikkujutuista. Niin kuin vaikka niitittömästä nitojasta. Aina ennen lauantain radiolähetystä ”nidon” ajolistan mukanitojalla, joka musta toimii ihan hyvin. Katja tosin vihaa sitä, eikä halua koskea mukanitojaan pitkällä tikullakaan. Mutta mä väitän, että kyse on vaan maltista! Nidontajälki näyttää tältä:

Kauhean paksua paperinivaskaa ei vehkeellä saa käsiteltyä, mutta 4-5 sivua hoituu ihan kelvoillisesti.

Niitittömiä nitojia on myynnissä erilaisia, löysin ainakin Versokaupasta yhdenlaisen mallin ja myös mulletoi.com myy jotakin mallia, mutta tuote on ilmeisesti loppu. Kyllä tällaisia on varmaan ihan tavallisissa kaupoissakin, luulisin.

Tää nyt on ehkä maailman pienin aihe blogaukseksi, mutta hassua kyllä, mä pidän tällaista(kin) pienenä edistysaskeleena.