Kotitekoiset antioksidanttiboltsit
Kirjoittanut Noora Shingler
26. huhtikuuta 2010 kello 17:04
Nappailen lehdistä talteen erilaista silpettä, ja löysin tänään kätköistäni pienen lehtileikkeen, jossa on aika hyvältä kuulostava resepti:
”Liuota pähkinöitä (esimerkiksi cashew) ja sekoita tuoreiden taateleiden tai/ja kuivattujen marjojen kanssa. Rullaa matsku palloiksi ja kierittele vaikka kookoshiutaleissa. Näin saat helposti aikaiseksi energiapalloja, joissa on paljon antioksidantteja ja vitamiineja”.
Resepti on napattu talteen jostakin viime vuoden Ruotsin ELLEstä, enkä ole testannut sitä vielä itse, mutta ehkäpä saan lähipäivinä aikaiseksi… Pähkinöiden liottaminen on asia, jota en vielä ole ottanut haltuun, mutta nyt olisi jo korkea aika laajentaa omaa osaamista, joten liotetut pähkinät, tältä tullaan!
Edellinen Seuraava