Menu

Voisiko päivässä olla 48 tuntia?

Ihan pakko todeta, että jos mulla joskus elämässä on ollut kiire, on nyt kiireempi kuin koskaan aikaisemmin. Mun filosofia on kuitenkin se, että niin kauan kuin nukun yössä kahdeksan tuntia ilman nukahtamisongelmia (ja tarvitsematta nukkumiseen unilääkkeitä) ja saan urheiltua kahdesti viikossa, on kaikki suhteellisen hyvin, joten sikäli ei kai kande olla vielä huolissaan.

Koitan olla antamatta kiireen näkyä täällä blogissani, mutta vähän te joudutte kärsimään, olen pahoillani! Koitan saada teille sen lupaamani luomupostauksen loppuviikon aikana. Huvittavaa muuten, että nyt kun blogi kuuluu osaksi mun duunia, on mulla sille vähemmän aikaa kuin koskaan aikaisemmin, heh. No, toivottavasti saatte vastapainoksi hyvää radio-ohjelmaa!

Se hyvä puoli mun aikaavievässä työssäni on, että se on aika monipuolista. Eilen kokkailin teille taas uuden reseptin, jonka Merkkari on rakentanut punajuuren ympärille. Tsekkaa ihanan kirpeä ja maukas resepti täältä!