Menu

Uusi Musta tärykalvoillasi

Vaikka asia tuskin on jäänyt epäselväksi, muistutan vielä —koska olen niin innoissani — että huomisesta alkaen Uusi Musta on netin lisäksi myös radiossa. Mun ja Katjan luotsaama suora lähetys Suoraa puhetta -ohjelmapaikalla YLE Radio 1:ssä huomenna klo 12.15. Olkaahan kuulolla. Tiedoksi: voitte kommentoida ohjelmaa Uuden Mustan nettisivuilla ja myös soittaa suoraan lähetykseen, jos haluatte ottaa osaa studiossa käytävään keskusteluun.

Ensimmäisen ohjelmamme aihe on Onko luomu parempaa?, ja hyvää pohjustusta lauantaille löydät Katjan blogitekstistä. Suorassa lähetyksessä vieraina luomuvalvonnasta vastaavan Eviran päjohtaja Leena Husu-Kallio ja kokki Markus Maulavirta, jolla on kuulkaas kiinnostavaa kerrottavaa luomuraaka-aineista…

NIIN MAHTAVAA!!

Psst… Niin ja uusi bannerikuva on radio-ohjelman promokuvasessioden tulosta. Ei aina ole pakko olla niin korrekti ja nätti, eihän? Tosin, saa nähdä kauanko jaksan katsella omaa kieltäni, voi olla että hermo menee jo viikossa.