Menu

Omena ja suklaa ne yhteen soppii

Jos puhutaan turhasta E-koodihutusta ja sokerioverdosesta, löytyy limsa- ja karkkivalikoimista aikamoisia pommeja. Olen yleensä aika maltillinen makean suhteen, mutta nyt raskausaikana olen ensimmäistä kertaa kokenut, mitä sokerinhimo tarkoittaa. Huh mitä kamppailua elämä toisinaan onkaan. Jokainen R-kioski tuntuu keitaalta erämaassa, ihan perseestä.

Onneksi makeanhimoa ei ole pakko tyydyttää irtokarkeilla ja ziljoonilla E-koodeilla, vaan esimerkiksi suklaaseen dipatut omenarenkaat ovat jotain ihan sairaan hyvää!!

Omenarenkaita voi tehdä itse, mutta saa niitä ihan kaupastakin.

Punnitse & Säästä myy oikein luomuomenarenkaita. Sitten vaan jotain ihanaa tummaa suklaata kattilaan sulamaan ja panet dipaten, ja annat suklaarenkaiden kuivua leivinpaperilla. Tosin, jos laiskottaa, voi skipata koko homman, ja ostaa suklaalla kuorutetut, kuivatut omenarenkaat valmiina. Löysin sellaisiakin Punnitse & Säästästä!

Aijai, niin hyvää että oksat pois. Eikä tarvitse vedellä nassuun värinaineita tai jotain kummallisen kuuloisia E-koodeja. I like. Kokeilkaapa tehdä näitä kotona, ja kertokaa ihmeessä, miten onnistuitte. Itse olen vasta testannut näitä laiskan ihmisen versioita, mutta ensi kerralla teen kyllä itse.

Psst… Haluatko vaikuttaa tulevaan Uusi Musta! -radio-ohjelmaan? Voit kertoa juttutoiveesi täällä, ja samalla osallistut luomuhajuveden arvontaan, naistenpäivän kunniaksi!