Menu

Maxim Sharov

Markus Maulavirralla oli eilen mukanaan hieno nahkalaukku. En ehtinyt siitä sen kummemmin kysellä — puhuimme vai ruoasta — mutta silmäilin sitä useaan otteeseen ja lähteissä mies taisi mainita sen ehkä olevan jonkun ”kylän suutarin” tekemä, jos nyt oikein kuulin.

Aikaa kestävät ja vanhat, ajan patinoimat nahkalaukut ovat heikkouteni, ja ehkäpä siksi innostuin aikalailla hoksatessani venäläisen miehen nimeltä Maxim Sharov. Häntä pidetään yhtenä maailman johtavista nahkaa käyttävistä suunnittelijoista.
Koitin löytää tietoa siitä, mitä nahkaa mies työssään käyttää, mutta en löytänyt infoa. Kyseessä lienee siis vanhan näköiseksi käsitelty uusi nahka, toki joissakin tuotteissa saattaa olla käytetty vanhaakin nahkaa. Näiden laukkujen kohdalla ei siis varmaan voi puhua mitenkään poikkeuksellisen eettisestä tai ympäristöystävällisestä nahasta, mutta kestäviä laukut varmasti ovat. Ja inspiraatio on eri asia kuin ostaminen. Nautin näiden kuvien katselemisesta, mutta en silti ole ostamassa tällaista! Suuntaan sen sijaan Valtterin kirppikselle 🙂

… pakko silti vielä näyttää tämä muovipussilta näyttävä nahkakassi,aika hieno!
Löydät lisää miehen tekeleitä täältä.