Menu

Luomukaunotar

Kun kerran tämän viikon radio-ohjelmamme aiheena on luomu (ja nähtyäni eilisen Maria! -ohjelman), on ihan pakko julkaista tämä:

Kuva: MTV3.fi

”Kohukaunotar Johanna Tukiaisen hurja muodonmuutos on edennyt jo pitkälle. Huulten paksunnus, hiusten pidennys, arpien poistaminen ja laihdutusoperaatio ovat muuttaneet kaunotarta melkoisesti.

– Nyt alkaa näyttää hyvältä. Tämä oli kallis pidennys, mutta laadusta pitää maksaa, Johanna Tukiainen iloitsee Viihdeuutisille uusimman operaation eli hiustenpidennyksen jälkeen”.

Uuh. Näyttääkö teistä hyvältä? Tästä on luomu kaukana — etenkin huulista. Tärkeintä on tietty, että kuvan henkilö itse pitää näkemästään, ja kun Tuksu on tyytyväinen, on se tietty silloin jees. Kukapa minä olen ketään tuomitsemaan! Oma kauneusihanteeni vaan on tosi erilainen.

Katsoin eilen Neloselta, kuinka Marian suorassa lähetyksessä piikitettiin hyaluronihappoa huuliin. Samassa lähetyksessä Tiina Jylhä suositteli mm. Negativen jätkille (jotka on jotain 20-vuotiaita) hänen klinikallaan käymistä. Mihin nuoret rokkikukot tarvii mitään tällaista? Ai niin, kyse taisi olla Jonne Aaronin rintakarvoista, joita ei kuulemma ole. Ja siihen ongelmaan Tiinalla taisi olla joku idis… Karvaimplantteja, anyone?

No oli miten oli, on nykymaailma aika vinkeä mesta, kun jengi vaan panee piikittäen itseensä aineita, joiden pitkäaikaisvaikutuksista ei vielä ole hajuakaan, koska tällaista kamaa ei olla tykitetty naamaan (ja takapuoleen ja ties minne) kovin kauaa. Jännää nähdä, miltä nykypäivän botoxbabet näyttää 80-vuotiaina.