Menu

Kokkailua ja kuohujuomaa

Jess! Viime viikolla aloitettu reseptikoulu täydentyy huomenna ihan mahtavalla reseptillä!!! Kokkasin sen juuri ja herkkua on. Reseptin takana on Uuden Mustan pian aloittava ruokabloggari Meri-Tuuli Lindstöm, joka saattaa olla teille tuttu MTV3n Köyhät ritarit -ohjelmasta, YLEn Lista-ohjelmastatai jopa Moon Tv -ajoilta saakka. Merkkarilla on mahtava asenne ruoanlaittoon ja nainen suhtautuu intohimoisesti myös musiikkiin, my kinda girl!

Tällaisen melkein 12-tuntisen työpäivän päätteeksi on ihminen kyllä ansainnut lasillisen Kuusenkerkkää ja cd-levyllisen rentouttavaa musaa. Jos ette ole tietoisia Wojciech-yhtyeen Ystävät, toverit -levystä, suosittelen tutustumaan. Bändin uudemmasta matskusta en kyllä välitä. Mutta muutamia vuosia takaperin äänitetty materiaali on ihan mainiota. Sohva, here I come…