Menu

I´m a Hunter

Muotiblogeissa puhutaan kovasti kumppareista, ymmärrän. Kumisaappaat ovat olleet alkuviikon The Vaate, ja olen itsekin lampsinut omissani erittäin onnellisena. Onnellisena lähinnä siksi, että varpaat ovat pysyneet kuivina, ja koska vesi ja loska on lupaus keväästä. Kai?

Omistan kolmet kumpparit: yhdet kirpparilta löydetyt, korolliset Nokiat (pitääkin esitellä ne teille jossain vaiheessa, koska ne on superit!), arpajaisissa voitetut Hai-saappaat ja mustat, lämpövuorelliset Vikingit. Mutta jos tarvitsisin vielä yhdet, olisivat ne Hunter Harness -saappaat.

-kuva: akirachicago.com

Uu mitkä kalossit! Ei voi muuta sanoa. Jos luvassa olisi yhtä pitkä loskakausi kuin mennyt pakkasjakso, puskisin mielelläni sohjossa eteenpäin tällaisissa. Mutta kun naisella on jo komet kumpparit, ei uusia vaan tarvitse. Hienot ne on silti.