Menu

Ekokatastrofi

Mulla on aivan ihana työpaikka. Tuotantoyhtö Tarinatalo on osoittautunut viihtyisäksi ja kotoisaksi työpaikaksi, jossa työskentelee mahtavia ja ammattitaitoisia tyyppejä. Täällä tuotetaan monenlaista sisältöä: Afro-Suomen historia, Maria!, Puskuri, Antiikkia, antiikkia, Paketti, Moon tv-dokumentti – Hyvästi televisio, Elämä pelissä, ja myös Uusi Musta ovat kaikki Tarinatalon tuotantoja, ja kiinnostavia projekteja on kuulkaas myös tulossa!

Mutta kaikesta ihanuudestaan huolimatta, tämä työpaikka on katastrofi. Katsokaa kuvia niin ymmärrätte miksi.

Pöydällä pahvilautasia.

Koko laatikko täynnä kertisastioita.

… ?!!!

Ja kierrätys on, no, sitä ei oikeastaan ole, koska kaikki menee samaan astiaan, tai astioihin. Roskiksia on keittiössä neljä, mutta kaikkiin viskataan ihan mitä sattuu. Kaikki lasista metalliin ja maitotölkeistä teepusseihin päätyy osaksi isoa ekosotkua.

Katja on aloittanut tuotantoyhtiömme vastuullistaminen, ja tänään firmassa alkoi biojätekierrätys. Mitä juhlaa! Ideana on saada firma ekologisemmaksi ja Green Office -kelpoiseksi kesään mennessä. Raportoin teille ekokehityksestämme askel askeleelta, niin voitte samaan tahtiin edistää vaikka oman työpaikkanne vastuullistamista. Aloittakaa siis kierrätyksen ajantasaistamisesta.

Toivottavasti meillä täällä Tarinatalossa pian kierrätetään myös muut jätejakeet. Katsotaan kuinka meidän käy…