Menu

D-vitamiinintäyteinen sunnuntai

Tänään oli Helsingi Vintage, mutta aurinko veti minut ulkoilemaan. Olin tapahtumassa viime vuonna, ja se oli niin täynnä porukkaa, ahdas ja täyteen pungettu, että ei ollut ollenkaan vastenmielistä skipata tapahtuma aurinkoisen ulkoilman ja jäällä kirmaamisen sijaan. Ulkoilu voitti siis vintageaarteet, mutta onko se nyt ihme: ilmainen D-vitamiini on vihdoinkin täällä!!! Aurinkoiset kevätpäivät ovat ihan parasta. Ne saavat minut yhtä iloiseksi kuin Hakaniemen torin huopikaskoju.

Olen muuten ollut omiin huopikkaisiini tosi tyytyväinen. Ja hauskaa niissä on se, että ne saavat hymyn vieraidenkin ihmisten huulille 🙂

… minua silti kiinnostaa kovasti, miten Helsinki Vintage meni? Jos siis kävit ja blogasit, laita linkki juttuni perään! Myös Uuden Mustan Viivi kävi Helsinki Vintagessa, raportti löytyy täältä.