Menu

Vaihtoehto markettien hiusvärille

Värjäsin ensimmäistä kertaa hiukseni luonnonkosmetiikkavärisekoituksella viime syyskuussa. Halusin kokeilla, kuinka Ruohonjuuresta hankittu väri eroaa jostain perus Garnierista. Minua peloteltiin blogin kommenttiosiossa muun muassa kommentilla: ”Apua ! Tiedätkö millaiset ovat hiuksesi muutaman pesun jälkeen ? Tiedän nämä henna värisi – . Pääsi on kohta myrkyn vihreä ym sävyjä näät joka toisessa hius tupsussasi on sini harmaan punertavaa laikkua. Omaaväriäswi et saa ennenkuin kasvatat uudet hiukset. Pääsi on kuin syksyinen karviaspensas!!!”. Tietänette, että anonyymien kommentteihin kandee suhtautua aikamoisella skeptisyydellä, niin tähänkin 🙂

Pääni ei muuttunut karviaispensaaksi tai myrkynvihreäksi, vaan se on ollut kivan musta, ja latvat ovat mustat vieläkin:

Kun hiukset värjää värillä, joka on mahdollisimman lähellä omaa, ei juurikasvukaan haittaa ollenkaan.

Olen viimeksi värjäyttänyt hiukset tavanomaisella värillä (kampaajalla) ennen häitä, jouukuussa 2008, ja viime syyskuussa 2009 vedin päähän siis tämän ”hippivärin”. En ajatellut värjätä hiuksia ennen kuin aikaisintaan ensi syksynä seuraavan kerran, jos silloinkaan. Tässä vielä kuva juurikasvusta:

Tämä postaus siis osviittana siitä, että värjätä voi muullakin kuin markettien väreillä. Ja tosiaan minähän pimppasin väritahnan nokkosilla ja punaviinillä (sain siis vinkin ammattilaiselta), että luovuutta ja ennakkoluulottomuutta kehiin vaan! Jos haluat tsekata hiusvärjäysprojektini kokonaisuudessaan, löydät videoklipit homman etenemisestä täältä.