Menu

Täyden kympin matadori

Tää on niin tätä: kiertelin eilen Salon kirppareita huonekalujahdissa, kun löysin sattumalta jotakin niin mahtavaa, että oksat pois. Eikä se todellakaan ole se etsimäni lipasto.

En ole verbaalisesti niin lahjakas, että osaisin sanoin avata kaiken sen, mitä tämä ihana bleiseri mieleeni tuokaan, mutta ehkä Michael Jacksonia leikkivä Kreivi Dracula pukeutuisi tähän matkalla härkätaisteluareenalle. Täy-del-li-nen! … ja niskalapussa lukee ”Pallo-Paita Oy, Kausala-Lappeenranta, Made in Finland” arvostan. Ja löytöni maksoi kympin.

Kuten olen aikaisemminkin kertonut, aina kun löydän kirpputorilta kivan asian, jossa näkyy vaatteen kotimaisuus, historia, ajan patina ja uniikkius, olen ihan pähkinöinä. Tällaisia fiiliksiä ei vaan tavallisista kaupoista saa. Tai no, ehkä jollain 1000 eurolla saattaa löytää jotain, joka olisi mahtavaa ja uniikkia, mutta sanomattakin on selvää, että sellaisia summia ei meikäläinen vaatteisiin laita. Kymppi on just hyvä (siis silloin kun kyseessä on kirppikseltä bongattu asia, Heman vaatteet on asia erikseen).

Tykkään etenkin jakun pitsiröyhelöistä, jotka kuitenkin on tarpeesi maltilliset, eivät ollenkaan liian koristeelliset. Ja jakun pituus on erinomainen, se loppuu vyötärölle. Tykkään erityisesti tavasta, jolla olen yhdistänyt kirppislöytöni kotihousuihin 🙂

Että tällaista. Leppoisaa sunnuntaita kaikille — käykää kirpparilla!