Menu

Luomu on terveellisempää

Puuh. Kun teen parhaani saadakseni teille mitä kiinnostavimman ja informatiivisimman kirjan aikaiseksi, kärsii luonnollisesti blogini siitä hieman. Etenkin tutkitummat, ASIAA-kategorian jutut ovat olleet vähissä viimeaikoina. Olen pahoillani siitä, mutta uskon, että ymmärrätte tilanteen.

Eräs toimittaja haastatteli minua alkuviikosta puhelimitse ja esitti väitteen ”Eihän kukaan ole todistanut, että luomu olisi tavanomaista terveellisempää?” En ihmetellyt asiaa sen kummemmin, sillä tällaiset oletukset ovat harmillisen yleisiä. Siksi haluankin vinkata sekä toimittajalle että teille Ranskan elintarviketurvallisuusviraston (paikallinen EVIRA) raportista, josta itseasiassa blogasin lokakuussa, lukekaapa tekstini Luomu on tavanomaista terveellisempää, jos ette jo ole sitä tehneet. Löydät uutisen ja lähteen alkuperäiseen raporttiin Luomu.fi -sivulta.

Kun ihmisellä on kiire, on turvauduttava juttujen kierrätykseen, mutta ei siinä mitään, näköjään tämä(kin) tieto oli taas hyvä tuoda esiin uudestaan.