Menu

Kuvauskosmetiikkaa

Meikatessani itseäni NYTin kuvaukseen oli pakko räpsäistä kuva meikkipussin sisällöstä, koska se alkaa jo aika vakuuttavasti koostua ihmis- ja ympäristöystävällisestä kosmetiikasta (pahoittelen ankean väristä kuvaa).

1. Olen vastikään hankkinut Dr. Hauschkan meikkivoiteen ja tykkään siitä kovasti. Tästä kiitos Katjalle, joka yllytti minut testaamaan tuotetta, sillä olin aika ennakkoluuloinen… Olen nimittäin testaillut aina toisinaan erilaisia luonnonkosmetiikkameikkivoidetestereitä, enkä tähän mennessä ole ollut yhteenkään oikein tyytyväinen. Mutta tämä meikkivoide on tosi kevyt, levittyy hyvin, ja peittää ihan tarpeeksi. Ja kelpasi se ainakin lehtikuvaukseen!

2. Logonan puuteri on kulkenut mukana ainakin vuoden ja on aktiivikäytössä melkein päivittäin. Kestotuosikki.

3. Inkuton karitevoide on mukanani aina ja sheavoista on tullut ihan suosikkituotteeni silloin, kun tarvitsen iholle (siis muualle kuin kasvoille) jotain todella superkosteuttavaa ja ravitsevaa. Vinkkinä muuten tuleville äideille, että sheavoi on erinomaista esimerkiksi vauvan ihon hoitoon.

4. Santen huulipunat ovat uusi löytö, ja erityisesti oranssinpunainen (Warm Red 10) on tämän hetken suosikkini.

5. Kuvassa oleva, valkea tuubi on Lisen Organicsin huulirasva, jonka logo on kulunut käytössä jo ajat sitten. Tämä huulirasva on ihan mainio kaveri niin talvella kuin kesällä.

6. Santen käsivoide kulkee myös aina mukana, samoin…

7. … Coleur Caramelin punainen huulikiilto.

Tässä siis pari suosikkituotetta. Olen erityisen iloinen siitä, ettei minun enää tarvitse vedellä iholle tavanomaista meikkivoidetta, se on iso saavutus! Kun kerran pesen kasvot luonnonkosmetiikkatuotteilla, on hyvä, että kosmetiikkakin on samaa kamaa. Näin iho ei jää epäpuhtaaksi.

Mukana kuvauksissa oli tietenkin myös Herra Pöllö, joka on mukanani missä vain kuljenkaan.

Pöllön kyljestä löytyy nykyään myös minihuuliharppu, joka muuten soi ihan oikeasti! Harpulla voi soittaa pari säveltä aina silloin kun duunissa tarvitsee suunvuoroa 😉

Psst… Huomenna tuttu henkilö äänessä YLEX Tänään -ohjelmassa klo. 12.20.